Egyensúlyban a belső karmestereddel

Mikor elkezdtem írni ezt az oldalt. Hirtelen annyi szerep ment végig a fejemen, hogy magam is csak kapkodtam a fejem. Te jó ég én is ha csak egy napomat megvizsgálom mennyi szerepben kell helyt állnom és azt koordinálnom. Hogy fent tudjuk tartani a saját egyensúlyunkat.

Elég sok területet ide lehet sorolni. Úgy, mint a párkapcsolat területe, a gyermeknevlés, a baráti kör, a munkahelyi szerep területét, és akár a háziasszony szerepét. Mind mind külön embert igényel. Már egymagában fárasztó és megterhelő lehet ha valamelyik hangsúlyossabbá válik egy nap folyamán. Mind ezt tökéletesen összehangolni csak akkor lehet, ha mi magunk elég erősek vagyunk és helyünkön vagyunk minden szerep tekintetében. Na, de azt gondolom ez az dolog ami elég gyakran borul az életünkben. Olykor néhézzé válik saját életünk irányítása. A belső karmesterünk elveszik számtalan mindennapi szerep irányításában.

Ilyenkor érdemes egy kicsit megállni, és valami olyat tenni, ami kikapcsol, esetleg feltőlt. Amitől újra erőre kapunk. Hiszen annyi szerep nem csoda hogy néha kicsit összegumancolódik, vagy egyik másikba ép nem találod a helyed.

Ha esetleg magadra ismersz eltévedt karmestered keresed keress fel minket.